Lederskifte i Eliaden

Svein Arnesen overtar som prosjektdirektør

Ny Eliadedirektør Svein Arnesen til venstre og Svein Hjelmås til høyre. Hjelmås fortsetter i Eliaden og skal arbeide med salg og kundeoppfølging.
Ny Eliadedirektør Svein Arnesen til venstre og Svein Hjelmås til høyre. Hjelmås fortsetter i Eliaden og skal arbeide med salg og kundeoppfølging.
12. sep. 2016 - 07:00

Svein Arnesen er ansatt som prosjektdirektør for Eliaden, og begynner i stillingen 1. oktober. Arnesen kommer fra stillingen som salgssjef i fagtidsskriftet Elmagasinet, gitt ut av Nelfo.

Kjenner elektrobransjen

I en pressemelding fra Eliaden heter det at Arnesen har 35 års erfaring fra salg og markedsføring, blant annet innen elektrobransjen.
– Årets Eliade fikk et skikkelig løft, besøkstallene økte mer enn 20 prosent. Trenden med sviktende besøkstall er snudd. Her har Eliade-teamet med Hjelmås i spissen gjort en kjempejobb. Ufordringen er å ta denne utviklingen enda et trinn, sier Arnesen, som opplyser at 60 utstillere allerede har meldt seg på til neste Eliade.

God brukerundersøkelse etter Eliaden 2016

Venter vekst

– Det er en pangstart for det som skal skje om knapt to år. Alt ligger til rette for et enda større og bedre arrangement i 2018.
Det har vært noe misnøye med Eliaden i deler av automatiseringsbransjen, og det har vært reist kritikk mot at elektrodelen har fått for mye oppmerksomhet. I pressemeldingen fra Eliaden er ikke automatisering nevnt.

Automatiseringsbransjen kritisk

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.