Lederen av samferdselsutvalget i Agder brukte midler fra partikassa – tar permisjon

Fylkesleder Christian Eikeland i Agder Frp går ut i permisjon. Årsaken er at han har brukt penger fra Frps partikasse til private innkjøp.

Fylkesleder Christian Eikeland i Agder Frp går ut i permisjon
Fylkesleder Christian Eikeland i Agder Frp går ut i permisjon Foto: Agder fylkeskommune
NTB
13. okt. 2022 - 08:45

– Jeg har funnet det hensiktsmessig å ta ut permisjon inntil saken er endelig avklart av organisasjonen, og vil ikke kommentere noe før saken er behandlet, opplyser fylkesleder Christian Eikeland i Agder Frp til VG.

Fremskrittspartiets sentralorganisasjon er involvert i saken. Eikeland bekrefter samtidig at saken omhandler at parti- og privatøkonomien er blandet sammen, blant annet til drivstoff.

– Når det er gått til innkjøp av varer til partiarrangementer, så er også noe kjøpt til privat forbruk samtidig. Det er også noe drivstoffutgifter. Alt tilbakebetales i løpet av denne uken, skriver Eikeland i en epost til avisa.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Eikeland er medlem av Kristiansand bystyre og leder av hovedutvalget for samferdsel i Agder fylke. Han har ledet Agder Frp siden 2018, og som fylkesleder sitter han også i Frps landsstyre. I 2021 sto han på 3.-plassen på Frps stortingsliste i Agder, og er i dag stortingsvara.

(©NTB)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.