ARKIVNYHETER

Ledelse til Nordnorsk Veisikring

Midtrekkverk av denne typen, kjent som Monoline, vil bli satt opp på noen av de 8,4 kilometrene av E 6 i Nord-Trøndelag.
Midtrekkverk av denne typen, kjent som Monoline, vil bli satt opp på noen av de 8,4 kilometrene av E 6 i Nord-Trøndelag. Bilde: Vik Ørsta
8. apr. 2010 - 18:12

Konkurranser med anbud i denne prisklassen har vært dominert av lokale entreprenører den siste tiden, men denne gangen glimret trønderne med sitt fravær. Tredje og siste deltaker var Arvid Gjerde fra Innfjorden i Rauma kommune i Romsdal, som har gitt et anbud på 14,625 mill.

I tillegg til å sette opp midtrekkverk skal den som får kontrakten skifte ut og reparere siderekkverk på europaveger og fylkesveger i Nord-Trøndelag. Men det er midtrekkverket på E 6 som er den største jobben. Det skal settes opp på tre strekninger med en samlet lengde på 8,4 km.

To av strekningene ligger i Levanger kommune. Den ene går mellom Hotran og Korsbakken. Her er Odd Einar Kne fra Steinkjer godt i gang med å gjøre vegen bred nok til at den kan få midtrekkverk. Kontrakten for den jobben er på 14 millioner kroner. Den andre strekningen i Levanger går mellom Mule og Branes. Anbudsfristen for utvidelse av vegen har gått ut, men entreprenør er ikke valgt.

Den siste strekningen er et forbikjøringsfelt på Svemarka i Stjørdal kommune. Vegutvidelsen utføres av Brødrene Bjerkli fra Stjørdal for 8,5 millioner kroner.

Vegvesenet ba om pris på to typer midtrekkverk, et med en stålskinne på hver side, og et med et stålrør øverst, kjent som Monoline. Jobben skal være fullført innen 1. mai neste år.Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.