Laseropprettings-verktøyet Fixturlaser NXA fikser vertikale maskiner

Nykommeren benytter det nyeste innen digital signalbehandling, noe som skal gi rask og enkel betjening, samt tilgang til avanserte funksjoner.

Laseropprettings-verktøyet Fixturlaser NXA fikser vertikale maskiner
Brukervennlig og nøyaktig laseroppretting av vertikale maskiner. Bilde: Fixturlaser

Justeringssystemet består av en seks og en halvtommers touchskjerm, med et realistisk, grafisk brukergrensesnitt og et nytt sett med sensorer.

Les også: IKM Instrutek er DNV-sertifisert for tilstandskontroll

Gyrodrevet

Ved å innføre en gyrodrevet visning, vil skjermen alltid vise at maskinen kan justeres fra samme synsvinkel som hvor operatøren er plassert. Sagt med andre ord, opprettingsverktøyet vet hvor det er i forhold til maskinen.

De nye sensorene bruker andre generasjon CCD-teknologi som skal ha økt kapasitet og pålitelighet. Sensorene har innebygd gyroskop for å gi en rask og pålitelig måling av vertikalt monterte maskiner. De skal være markedets mest kompakte, med innebygde batterier og Bluetooth kommunikasjon.

Lader raskt

Systemet opererer ved kontinuerlig måling i mer enn 10 timer mellom hver ladning. En spesiell ladeteknologi gir displayet seks timers drift etter en times ladning og sensorene kan operere i mer enn 24 timer uten ladning.

IKM Instrutek leverer opprettingssystemet.