NYHETER

Laseropprettings-verktøyet Fixturlaser NXA fikser vertikale maskiner

Nykommeren benytter det nyeste innen digital signalbehandling, noe som skal gi rask og enkel betjening, samt tilgang til avanserte funksjoner.

Brukervennlig og nøyaktig laseroppretting av vertikale maskiner.
Brukervennlig og nøyaktig laseroppretting av vertikale maskiner. Bilde: Fixturlaser
14. aug. 2013 - 19:15

Justeringssystemet består av en seks og en halvtommers touchskjerm, med et realistisk, grafisk brukergrensesnitt og et nytt sett med sensorer.

Les også: IKM Instrutek er DNV-sertifisert for tilstandskontroll

Gyrodrevet

Ved å innføre en gyrodrevet visning, vil skjermen alltid vise at maskinen kan justeres fra samme synsvinkel som hvor operatøren er plassert. Sagt med andre ord, opprettingsverktøyet vet hvor det er i forhold til maskinen.

De nye sensorene bruker andre generasjon CCD-teknologi som skal ha økt kapasitet og pålitelighet. Sensorene har innebygd gyroskop for å gi en rask og pålitelig måling av vertikalt monterte maskiner. De skal være markedets mest kompakte, med innebygde batterier og Bluetooth kommunikasjon.

Lader raskt

Systemet opererer ved kontinuerlig måling i mer enn 10 timer mellom hver ladning. En spesiell ladeteknologi gir displayet seks timers drift etter en times ladning og sensorene kan operere i mer enn 24 timer uten ladning.

IKM Instrutek leverer opprettingssystemet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.