MOBIL

Lanserer iZettle for Android

Nå kan også Android-brukere ta betalt med kort.

Marius ValleMarius ValleJournalist
22. aug. 2012 - 11:46

Svenske iZettle melder at de har lansert betalingstjenesten sin på Android. Fra før av har den kun vært tilgjengelig for iOS-enheter.

Vi testet iZettle tidligere i år, og lot oss imponere av hvor enkel og grei løsningen var. Du setter bare kortleseren i telefonen, og deretter kortet i leseren, og trekker ønsket beløp fra korteierens konto. Dette åpner for at du kan få igjen penger for utlegg, eller for at små bedrifter kan ta betalt uten å investere i en kortterminal.

LES MER: Test av iZettle

Først på Galaxy

At iZettle nå lanseres på Android er imidlertid en sannhet med modifikasjoner. Kortleseren fungerer nemlig bare på SAmsung Galaxy S II, S III og Note. I sin egen blogg skriver selskapet at de jobber med å utvide støtten til inkludere flere modeller.

Videre er iZettle for Android bare tilgjengelig i Sverige. 

- Akkurat nå har vi ikke noen dato for når iZettle for Android kommer til Norge. Men forhåpentligvis drøyer det ikke altfor lenge, sier iZettles nordiske PR-manager Wilhelmina Douglas til Mobili.no.

Selskapet sliter for øvrig med at de ikke lenger kan tilby betaling med Visa-kort i Norge, etter at Visa gjorde endringer i sitt regelverk fra 1. august. 

LES MER: iZettle mister Visa-støtte

Kilde: iZettle.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.