MOTOR

– Langt under lavmål for debatt

Eirik Wærness er administrerende direktør i Econ Pöyry.
Eirik Wærness er administrerende direktør i Econ Pöyry. Bilde: Svein Erik Dahl
Stein Jarle Olsen
15. des. 2009 - 11:41

Teknisk Ukeblad brukte 9. desember 2009 stor plass på et intervju med generalsekretæren i el-bilforeningen (Norstart), Rune Haaland, etter at han i meget truende og injurierende ordelag karakteriserte både Econ Pöyry og navngitte medarbeidere i selskapet på Norstarts hjemmesider noen dager tidligere.

Les saken: Satte skuddpremie på Econ-forsker

Etter å ha blitt konfrontert med truslene i sitt eget innlegg, som i ettertid er fjernet, innrømmer han at han ikke mente dem likevel.

Til tross for dette gjentar han i intervjuet i TU karakteristikker av selskapet og dets medarbeidere på en måte som må være langt under et lavmål for debatt både i TU og ellers.

Econ Pöyry deltar gjerne i diskusjoner og debatt om innholdet i våre rapporter og utredninger.

Da er det imidlertid en forutsetning at debatt- og saklighetsnivået er vesentlig høyere enn det Norstarts generalsekretær legger opp til.

Vi er også overrasket dersom el-bilforeningens medlemmer og sponsorer ser seg tjent med at organisasjonens ledere velger en slik måte å fremme foreningens synspunkter på.

Eirik Wærness

Adm.dir. Econ Pöyry

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.