BYGG

Langemyhr fortsatt på frifot

Byggmester Harald Langemyhr skal ifølge en rapport fra PricewaterhouseCoopers (PWC) ha fakturert Oslo kommune for 50.000 falske timer.
Byggmester Harald Langemyhr skal ifølge en rapport fra PricewaterhouseCoopers (PWC) ha fakturert Oslo kommune for 50.000 falske timer. Bilde: Scanpix
2. juni 2008 - 23:00

Det er fortsatt uklart når den bedragerisiktede byggmesteren kan ventes hjem til Norge fra sitt ferieopphold i Hellas.

Etter planen skulle han ha kommet hjem søndag, men han inngikk en avtale med politiet om et nytt hjemreisetidspunkt.

Fryktet presseoppbud

Bakgrunnen var at hjemreisetidspunktet hadde blitt kjent i pressen, og Langemyhr ønsket å unngå et massivt presseoppbud idet han landet på norsk jord.

Tidspunktet for Langemyhrs retur er foreløpig ikke kjent.

Mandag var verken ansvarlig politiadvokat eller Langemyhrs advokat John Guldbrandsen tilgjengelig for kommentar, men informasjonsenheten i Oslo politidistrikt sier til NTB at de ville sendt ut en pressemelding dersom Langemyhr hadde vært pågrepet.

Siktet

– Med forbehold om eventuell svikt i rutinene, så ville vi fått beskjed dersom han er pågrepet, og da ville vi sendt ut en pressemelding, sier informasjonsrådgiver Martine Laeng til NTB.

Langemyhr er siktet for bedrageri og forsøk på bedrageri av Oslo kommune for til sammen 28 millioner kroner. Fire av Langemyhrs ansatte er også siktet i saken. Tre av dem ble varetektsfengslet fredag. (©NTB)

Les også: Langemyhr og politiet enige om ny retur
Langemyhr til Norge søndag
Byggmester Langemyhr etterlyst
Hemmelig razzia mot Langemyhr

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.