T2

La det låte

10. des. 2002 - 10:47

Produsentene av PC-utstyr begynner nok å bli temmelig irriterende for brunevarebransjen.

Skulle du ha et stereoanlegg var jo de tradisjonelle merkevarene selve sikkerstikket. Slik er det ikke lenger, og Logitechs nye 5.1-lydanlegg for hjemmekino er et godt eksempel på det.

Skal du imponere juletreet slik at barnålene faller av bør du ta en titt på Z-680. Dette toppanlegget kan kobles til det meste av lydkilder, enten det dreier seg om en DVD-spiller, en PC, en mp3-spiller eller et spillanlegg slik om en Playstation eller en Xbox.

Hele fire forskjellige lydkilder kan kobles til en kontrollboks, enten analogt eller digitalt. Den tar seg av dekoding av ulike lydstandarder, som Dolby Digital, Dolby Surround Pro Logic II og DTS. Selve forsterkerne er til sammen på hele 450 watt (RMS).

De fem høyttalerne som skal plasseres rundt lytterne er ganske små. De burde være enkle å plassere fordi de kan både stå selv eller henges på veggen. Jordskjelvene er det en kraftig basshøytaler som tar seg av.

Når du ser på film eller spiller data med volumet på topp kommer naboene garantert til å få sterke opplevelser, så her er det mulighet til å glede mange i jula. Legger du fire tusenlapper på disken får du en krone tilbake i vekslepenger når du betaler for desibel-atleten.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.