NETTARKIV

Kvalitetspris til Sotra-bedrift

7. aug. 2001 - 13:26

– Prisen er en anerkjennelse for at det arbeidet vi har lagt ned i bedriften de siste fem årene, i forhold til egenkontroll og bygningsteknikk, har virket, takket en stolt og glad markedsdirektør Konrad Sekkingstad på vegne av seg og sine 75 kolleger i Sekkingstad Services.

Hordalandbedriften omsatte i fjor for 420 millioner kroner i fersk og fryst laksefilet samt hel fisk.

– Tenker på kunden

– Vi som jobber med mat, er nødt til å tenke på kundene hele veien, sa Sekkingstad.

Fiskeridirektoratets kvalitetspris går hvert år til en produsent, distributør eller eksportør av norsk fisk eller fiskeprodukter, som har utmerket seg med topp kvalitet på sin virksomhet og sine produkter.

– Årets vinner har gjennom flere år arbeidet systematisk og målrettet for å nå dagens standard, fremholdt fiskeridirektør Peter Gullestad i Fiskeridirektoratet foran tildelingen som skjedde på Aqua Nor-messen i Trondheim.

– Sekkingstad Services er fremtidsrettet, og vil fremover satse på bearbeiding og utvinning av oljer og proteiner av biprodukter som innvoller, hode og avskjær fra slakteri og filetproduksjon. Selskapet har også gjennomført kompetansehevende tiltak i form av fagopplæring av sine ansatte. I dag kan 35 prosent av de ansatte skilte med fagbrev, skrøt Gullestad.

I 1998 ble Sekkingstad Services kåret til årets lakseeksportør av Norske Sjømatbedrifters Landsforening.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.