NETTARKIV

Kurs i IKT

13. feb. 2004 - 16:01

Tisip i Trondheim driver forskning og kompetanseformidling for å øke verdiskapingen i samfunnet. Deres spesialitet er forskning knyttet til bruk av IKT. De driver FoU-arbeid og kursvirksomhet innen IKT for næringsliv, offentlige institusjoner, universiteter og høyskoler.

Tisip er spesialister på nettbasert undervisning. Når det gjelder utvikling og gjennomføring av kurstilbud, samarbeider de med en lang rekke universiteter og høyskoler samt private aktører. De har loggført mange oppdrag regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Tisip er en privat FoU-stiftelse. Stiftelsen ble etablert i 1985 basert på gaver fra Den Norske Dataforening/Trøndelag og Norsk Data A/S.

Dette driver de med: FoU knyttet til IKT og e-læring, utvikling av nettbasert læremateriell, utgivelse av IKT-bøker i samarbeid med norske og utenlandske forlag, kurs som gir studiepoeng i samarbeid med Høgskolen i Sør-Trøndelag, Høgskolen i Agder, Mitthøgskolan m.fl., kurs som gir EUCIP-sertifisering i samarbeid med DND. De driver en portal og et studiesenter for nettbaserte utdanningstilbud.

(sb)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.