Kuka og Goodtech starter samarbeid

Som systempartner for Kuka får Goodtech økt tilgang til produktspekteret til den tyske robotprodusenten.

Kuka Quatnec Robot med smartPAD styreenhet
Kuka Quatnec Robot med smartPAD styreenhet
28. apr. 2016 - 07:00

Goodtech Solutions AB, en av Skandinavias ledende miljø- og industriteknikk selskaper innen automatisering og logistikk, er nå systempartner med Kuka. Som systempartner vil Goodtech Solutions jobbe tett med Kuka for å ta del av selskapets kompetanse innen automasjon.

Kosteffektiv

Utgangspunktet for de to selskapenes samarbeid er at automatisering med roboter er en kostnadseffektiv, pålitelig og fleksibel løsning for kundene.

– Det gir økt mulighet for å tilby markedet og våre kunder automasjonsløsninger som oppfyller deres krav for høy tilgjengelighet og fleksibilitet sier Marcus Engdahl.

Tilgang til sortiment

Kuka sitt fokus på produkter som oppfyller dagens og fremtidens krav til høy grad av automatisering var avgjørende for Goodtech Solutions valg av partner. Andre fordeler er at Goodtech Solutions får tilgang til Kukas produktsortiment.

Les: Robotene styres mer nøyaktig

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.