T2

Krympet PC

Den anorektiske modellen skal inn i på det ultraportable markedet som elskes av folk med sans for lav koffertvekt.

Selv om modellen kan fås med både WLAN og Bluetooth innbygget, veier den ikke mer enn 1,23 kilo. Den har en 12,1 tommers skjerm og kanskje det beste tastaturet vi noen gang har lagt labbene på i en bærbar modell .

Det er ikke noe å si på de vitale dataene heller. Med en 1,2 GHz Low Voltage Pentium M oppnås en batterilevetid på opptil 7,5 timer. Du kan også få et ekstra batteri som gir deg ytterligere timer, men så lenge borte fra stikkontakten er du vel ikke.

Som de andre IBM-modellene har den en egen sikkerhetsbrikke som garanterer at ingen kan åpne din informasjon om du skulle miste den. Ellers har den alt du trenger av porter inklusive en SD-port og to USB-porter der en har strømuttak som gjør at du kan drive eksterne brennere med batteristrøm. Du får modeller med 256 eller 512 MB RAM som kan oppgraderes med 1 GB ekstra.

Du kan også få en egen svært så bærbar dokk med optisk driver, og en rekke ekstra porter inklusive to ekstra USB-porter.

Det eneste som ikke frister ved denne titanlokkbestykkede lekkerbiskenen er prisen på 17.900 kroner eks. moms for den billigste og temmelig ribbede modellen. Skal du ha trådløse opsjoner, må du ut med tre lapper til.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.