BYGG

Kruse Smith vil konkurrere på Østlandet

VIL ØSTOVER: Konsernsjef Jan Hestås i Kruse Smith vil ikke lenger være regional entreprenør på Sørlandet. Nå kommer han til Østlandet der han venter mest vekst.
VIL ØSTOVER: Konsernsjef Jan Hestås i Kruse Smith vil ikke lenger være regional entreprenør på Sørlandet. Nå kommer han til Østlandet der han venter mest vekst. Bilde: Kruse Smith
Joachim Seehusen
5. jan. 2010 - 08:53

– Vi sitter og regner på noen kontrakter akkurat nå. Vinner vi en eller flere av dem satser vi på organisk vekst, sier Jan Hestås, konsernsjef i Kruse Smith.

Det er snakk om rene entrepriser i størrelsesordne opp til 100 millioner kroner.

– Går det bra håper vi å ha den første kontrakten i løpet av januar.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Allerede for et halvt år siden åpnet selskapet stille og rolig et tremanns kontor på Lillestrøm. Det var som forberedende fase å regne, nå skal det bli alvor.

– Vi har helt bevisst holdt en lav profil om kontoret på Lillestrøm og ikke fortalt om det, sier han.

Fra nei til tja

Hestås forteller at selskapet fra tid til annen har fått tilbud om å kjøpe andre selskaper, men så langt har interessen vært lav og ingen tilbud har vært grundig vurdert.

– Nå vil vi granske tilbud vi får mye grundigere, sier han. Hestås vil ikke kommentere om det pågår forhandlinger nå, men lar det skinne gjennom at det er kontakt om oppkjøp mellom Kruse Smith og i hvert fall ett annet selskap.

– Akkurat nå er det vanskelig, men vi venter vekst. En fjerdedel av landets befolkning bor jo på Østlandet. Anleggsvirksomhet har vi allerede over hele landet, men byggevirksomhet er mye mer lokal. Østlandet vil over tid være det største markedet for entreprenørbedrifter, sier Hestås.

Jubileum

Utvidelsen østover faller sammen med feiringen av at det er 75 år siden Kruse Smith ble stiftet. Tidlig i januar blir det en intern feiring for ansatte og utvalgte kunder.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.