Kruse Smith Anlegg rendyrkes som konstruksjonsselskap - tunnel går inn i Hæhre Entreprenør

Kruse Smith Anlegg skal rendyrkes som et konstruksjonsselskap, og Nordisk Sprøytebetong, som har vært et datterselskap av Isachsen Anlegg, nå gå inn i Kruse Smith Anlegg.

Adm. direktør i HI Entreprenører og styreleder i Kruse Smith Anlegg, Anders Høiback, daglig leder i Kruse Smith Anlegg, Finn Erik Espegren og daglig leder i Nordisk Sprøytebetong, Øystein Bondal,
Adm. direktør i HI Entreprenører og styreleder i Kruse Smith Anlegg, Anders Høiback, daglig leder i Kruse Smith Anlegg, Finn Erik Espegren og daglig leder i Nordisk Sprøytebetong, Øystein Bondal,
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
27. des. 2022 - 11:21

Samtidig vil tunnelavdelingen vil Kruse Smith Anlegg bli en del av tunnelavdelingen til Hæhre Entreprenør. Det melder Kruse Smith i en pressemelding.

Kruse Smith Anlegg har frem til nå hatt to spesifikke virksomhetsområder gjennom egen avdeling for Konstruksjon og egen avdeling for Tunnel. Selskapet er en del av entreprenørkonsernet HI Entreprenører, som i tillegg består av Hæhre Entreprenør, Isachsen Anlegg og Zenith Survey.

Omorganiseringen skjer for å optimalisere virksomhetsområdene i konsernet, og Kruse Smith Anlegg skal rendyrkes som et konstruksjonsselskap, heter det i meldingen fra selskapet.

Finn Erik Espegren har frem til nå vært leder for konstruksjonsavdelingen i Kruse Smith Anlegg. Fra 1. januar 2023 går han inn som ny daglig leder i selskapet.

Adm. direktør i HI Entreprenører og styreleder i Kruse Smith Anlegg, Anders Høiback, er veldig godt fornøyd med at Espegren takket ja til jobben.

- Finn Erik har ledet konstruksjonsavdelingen i seks år og kjenner både selskapet, folka
og bransjen godt. Han er faglig meget kompetent, og har i tillegg de egenskapene som
skal til for å lede selskapet inn i en ny fase. Nå som Kruse Smith Anlegg skal drives
videre som en rendyrket konstruksjonsvirksomhet var Finn Erik vårt klare førstevalg
til å lede selskapet videre, sier Høiback.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.