Kruse Smith Anlegg blir Contur

Etter at Kruse Smith Anlegg ble kjøpt opp av konsernet HI Entreprenører, skifter de nå navn til Contur AS.

Entreprenørselskapet med det nye navnet Contur starter opp med 170 ansatte og en omsetning på nærmere en milliard kroner.
Entreprenørselskapet med det nye navnet Contur starter opp med 170 ansatte og en omsetning på nærmere en milliard kroner. Foto: Contur
19. juni 2023 - 10:09

I januar 2022 kjøpte HI Entreprenører opp Kruse Smith Anlegg AS. 1. januar 2023 ble tunnelavdelingen overført til Hæhre Entreprenør og det ble besluttet at selskapet videre skulle rendyrkes som et konstruksjonsselskap. På samme tid ble det besluttet at Nordisk Sprøytebetong AS (tidligere datterselskap av Isachsen Anlegg) skulle fusjoneres inn i Kruse Smith Anlegg. I den forbindelse ble prosessen med å endre navn på selskapet igangsatt. 9. juni i år ble det nye navnet kjent; og det nye navnet er Contur. 

Finn Erik Espegren ble ny daglig leder i selskapet 1. januar i år <i>Foto:  Contur</i>
Finn Erik Espegren ble ny daglig leder i selskapet 1. januar i år Foto:  Contur

Contur har 170 ansatte og omsetter for nærmere en milliard kroner. Finn Erik Espegren ble ny daglig leder i selskapet 1. januar i år og kom fra jobben som avdelingsleder for konstruksjonsavdelingen.

Selskapets kjernevirksomhet er store anleggsprosjekter med betydelige innslag av betongkonstruksjoner. Det være seg konstruksjoner knyttet til bruer, energi- og industrianlegg samt betongarbeid på anleggsprosjekter og større bygg- og næringsområder. Contur har gjennom fusjonen med Nordisk Sprøytebetong nå et eget avdelingskontor i Mjøndalen (Avdeling Øst).

Contur går inn som en del av Infra Group er en av Norges største anleggsvirksomheter og består av fire selvstendige divisjoner; HI Entreprenører, Rental Group, Norsk Massehåndtering og Dekar Tomteutvikling.

Helge Høibraaten (til venstre) og Glenn Pedersen har startet selskapet CuttingRoom i lokalene til StartupLab Bergen.
Les også

TV-gründere rir igjen: Produserer video i skyen

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.