NYHETER

Krohne løfter ultralyd mengdemåling med sine nye Optisonic 3400

Den skilter med tre lydbaner, målenøyaktighet på ±0,3 prosent av målt verdi og måleområde på 0,3 - 20 m/sekund.

Universell og robust: Krohnes nye ultralydmåler skilter med tre lydbaner, stort temperaturområde og diagnostikk i henhold til Namur NE 107.
Universell og robust: Krohnes nye ultralydmåler skilter med tre lydbaner, stort temperaturområde og diagnostikk i henhold til Namur NE 107. Bilde: Krohne
19. aug. 2013 - 22:19

Løsningen skal gi nøyaktige målinger selv ved vanskelige hastighetsprofiler.

Redusert rettstrekk

Temperaturområdet er -200 +250°C, og den håndterer viskositeter opp til 1000 cSt. Kravene til rettstrekk er fem DM oppstrøms og tre DM nedstrøms etter en forstyrrelse.

Måleren har ingen bevegelige deler og ingen innsnevring. Helsveiste sensorvinduer skal forhindre trykkfall og lekkasjepunkter.

Les også: Automatiserings innsiktartikkel om ultralyd mengdemåling

Namur NE 107 for diagnostikk

Den kommer i størrelser fra 25 - 3000mm (1 – 120").  Et stort antall flenser er tilgjengelig, det sammer både en kompakt- og splittet versjon. Måleren kan tilbys med oppgradert diagnostikk i henhold til Namur NE 107.

Nytt brukergrensesnitt

Optisonic 3400 har selskapets nye UFC 400-konverter.  Den skilter med en brukervennlig metode for menyutlesning og programmering som har både trykknapper og optiske knapper. Konverteren tilbys med kommunikasjonsløsninger som Hart7, Foundation Fieldbus, Profibus PA, Modbus og I/O-varianter som lydbanehastighet for produktidentifikasjon.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.