T2

Kopierer kroppen på julebord

Stein Jarle Olsen
9. des. 2008 - 11:38

– Vi har inntrykk av at nordmenn er ganske snille, men det hender at de finner på snåle ting med kontorets kopimaskiner, sier Øyvind Danielsen, servicesjef hos Xerox' samarbeidspartner Nordoc Services.

På kontoret

Selskapet forventer i år flere henvendelser enn tidligere, ettersom de dårlige tidene gjør at flere bedrifter har julebord på kontoret.

– Det klassiske stuntet er å kopiere seg selv. Alt som går an å kopiere er spennende; hender, føtter, ansikt og edlere deler, forteller Danielsen.

Fett

Og det er ikke alltid like heldig for kopimaskinen.

– Det kan skape fettflekker på glassplaten, slik at det også blir fettflekker på kopiene. Dette kan vaskes bort, men bruk riktig vaskemiddel. Verre er det hvis man setter seg på maskinen, slik at platen sprekker og optikken ødelegges. Det kan bli en kostbar affære, sier han.

Råd

Danielsen har ett råd til julebordsgjestene.

– Hold deg lengst mulig unna kontorutstyret, sier han.

Lager egne julekort

Trenden Xerox merker best i juletiden er imidlertid som oftest en helt annen.

– Mange bedrifter lager julekort på sine egne skrivere, noe som er både gøy og kostnadseffektivt. Da er det selvsagt nødvendig å ha en litt avansert fargemaskin. Enda bedre er det om den er digital, da har du malen på julekort lett tilgjengelig år etter år, og kan lage personaliserte hilsener, sier han

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.