Kontrollere med bedre datasikkerhet

Rockwell Automation har utvidet sin ControlLogix familie for å gi bedre ytelse og støtte økt bruk av smarte enheter i industriell sammenheng.

Rockwell Automation ControlLogix 5580
Rockwell Automation ControlLogix 5580
3. okt. 2016 - 07:00

ControlLogix 5580-familien gir opptil 45 prosent mer applikasjonskapasitet og vesentlig redusert eksekveringstid, skriver den norske importøren Triple-S i en pressemelding.

Kontrolleren har integrert 1-gigabits port for høyytelses kommunikasjon og applikasjoner med opp til 256 servo akser. Hver kontroller har støtte for 300 Ethernet/IP noder. 

Den nye familien av kontrollere er designet for bruk i fremtidens smarte maskiner og integrerte løsninger. Med innbygd Ethernet port og utvidet kapasitet, blir hardware behovet redusert, fotavtrykket blir mindre og investeringskostnaden går ned.

Ved utvikling av ControlLogix 5580 er det lagt stor vekt på datasikkerhet for å trygge verdier, utstyr og informasjon. Kontrollerne har avansert sikkerhetsteknologi integrert, slik som digitalt signert og kryptert firmware, endringsdeteksjon og revisjonslogging.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.