ENERGI

Kontor i koffert

3. aug. 2000 - 17:47

Med jevne mellomrom dukker det opp kofferter der produsenter har satt sammen sine mobile dataprodukter for å organisere det mobile kontor. Nå har Hewlett-Packard fylt en koffert opp med en rekke nye produkter – i tillegg til noen andre produkter som selskapet lanserte for ett år siden.

Det eneste som mangler er mobiltelefon. Den inngår ikke i kofferten som har ny lomme-PC, Journada 540, et digitalt kamera, en håndskanner, en ny bærbar skriver og en ny bærbar PC.

Oppladbart batteri

Ved hjelp av HPs JetSend kan brukere utveksle informasjon direkte mellom enheter via en IP intranett-nettverkskobling – eller en infrarød tilkobling. Dette gjør det enkelt å kommunisere med et annet produkt som er forsynt med samme protokoll.

Den nye Journada 540-serien av lomme-PC-er med fargeskjerm finnes i to modeller, som henholdsvis har 16 Mbyte og 32 Mbyte minne. Det oppladbare batteriet holder til to ukers drift. Med den håndholdte skanneren er det enkelt å skanne dokumenter.

Tynn og lett

Utskrifter får du fra en ny bærbar blekkskriver som er rask, har infrarød tilkobling og et batteri med lang levetid. Svart tekst skrives ut med oppløsning på 600x600 punkter pr. tomme, mens fargebilder har oppløsning på 600x300 punkter pr. tomme.

Den bærbare PC-en er en OmiBokk 6000, en tynn og lett maskin med et robust deksel i magnesiumlegering. Med maskinen følger HPs Mobile ProtectTools, 2000 som gjør det mulig å kryptere følsom informasjon. Den fungerer slik at du må bruke et smartkort for å få fram informasjonen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.