T2

Kontantkort for bredbånd

Bruker du kun mobilt bredbånd i påsken, kan en kontantkortløsning kanskje være svaret?
Bruker du kun mobilt bredbånd i påsken, kan en kontantkortløsning kanskje være svaret? Bilde: Colourbox
Stein Jarle Olsen
6. okt. 2009 - 10:30

Kontantkort har lenge vært en finfin løsning for foreldre som ønsker begrensning av barnas mobilkostnader og for andre grupper med små bruksbehov.

Også for bredbånd

Nå lanserer NetCom en liknende løsning for mobilt bredbånd - kundene kjøper kontantkort på nett eller i kiosker, dagligvareforretninger og bensinstasjoner og fyller opp etter behov.

– Den store fordelen med kontantkortet for mobilt bredbånd er fleksibiliteten. For kunder med variert og begrenset forbruk er det ikke alltid like lett å finne et abonnement som passer, men med kontantkortet slipper du å forplikte deg til et fast månedlig beløp, sier Øyvind Vederhus, kommunikasjonssjef i NetCom, i en pressemelding.

Hyttekort

Først må du kjøpe en startpakke som koster 499 kroner. Den inkluderer modem, SIM-kort og 100 MB nedlasting. Deretter prises bruken til 2 kroner per megabyte.

Siden det ikke finnes noen andre liknende løsninger på markedet er det vanskelig å konkludere med om prisen er høy eller lav, men Netcoms eget "Litt bruk"-abpnnement koster bare 49 kroner i måneden for 100 MB bruk - altså under 50 øre/MB.

– Dette er som skapt for hyttefolk og andre som ønsker muligheten til å være på nett i en begrenset periode. Kundene våre har lenge ønsket seg et slikt produkt, og vi er glade for at løsningen endelig er på plass, sier Vederhus.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.