OLJE OG GASS

Kongsberg Gruppen kjøper Odfjell-selskap

PÅ HANDLETUR:  Administrerende direktør Pål Helsing i Kongsberg Oil & Gas Technonolgies har vært på handletur i Bergen.  - Oppkjøpet av Odfjell Consulting vil styrke vår oppstrømsaktivitet, sier han.
PÅ HANDLETUR: Administrerende direktør Pål Helsing i Kongsberg Oil & Gas Technonolgies har vært på handletur i Bergen. - Oppkjøpet av Odfjell Consulting vil styrke vår oppstrømsaktivitet, sier han. Bilde: Kongsberg Gruppen
Anders J. Steensen
20. aug. 2010 - 09:52

Odfjell Consulting AS er leverandør av systemer for integrerte operasjoner inklusive programvare og tjenester for boring og brønnarbeider. Selskapet har sprunget ut av og har kontorer sammen med Odfjell Drilling på Sandsli i Bergen, og vil forbli i de samme lokalene.

Bedre posisjon oppstrøms

Kongsberg Oil & Gas Technologies AS har sprunget ut fra Kongsberg Maritime og omfatter i dag Scada-systemene for styring og kontroll av prosessystemer og Kongsberg Intellifield, som er den ledende leverandøren av integrerte operasjoner på norsk sokkel. Med oppkjøpet av Odfjell Consulting AS styrker selskapet sin posisjon i dette segmentet oppstrøms.

Større marked

Administrerende direktør Torbjørn Fortun i Odfjell Consulting mener at oppkjøpet vil styrke deres muligheter internasjonalt gjennom Kongsberg-gruppens internasjonale markedsføringsapparat.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.