NYHETER

Kongelige kobling

Beijer Electronics har tatt inn produkter fra finske Tosibox, som leverer kommunikasjonsløsninger.

Kommunikasjonsmodul som skal sørge for enkel og sikker oppkopling via internett.
Kommunikasjonsmodul som skal sørge for enkel og sikker oppkopling via internett. Bilde: Tosibox
12. mars 2013 - 14:33

Det første produktet, Tosibox Remote Access, skal være verdens første plug-and-play kommunikasjonsløsning for fjerntilgang. Brukeren kan selv sette opp en ekstern tilgang til sine systemer – også innenfor brannmurer.

 

Den angivelige revolusjonære oppkoblingen er helautomatisk og sikker, og tar kun noen få minutter. Med nykommeren skal PLS-er, operatørterminaler, PC-er, servere og overvåkingskameraer kunne styres fra kontoret eller et annet sted med tilgang til internett.

 

Bygninger og industrilokaler, som er plassert i forskjellige geografiske områder, kan kommunisere med hverandre uten behov for PC-baserte operativsystemer eller operatører i den andre enden.

 

Det er normalt enkelt å koble sammen nettverksenheter i et lokalt nettverk. Problemet oppstår ved lengre avstander, der internett kommer i mellom, og enhetene sliter med å finne hverandre.

 

Tosibox skal løse problemet ved å koble nettverksenhetene sammen over internett - direkte og automatisk. Med modulen skal brukeren være sikker på å ha full kontroll over informasjon og tilkoblinger. Tilkoblingskryptering er like sikkert som å logge inn i banken, melder Beijer.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.