NYHETSBREV

Konduktivitets- sensorer med integrert transmitter

Smartpat-serien til Krohne har fått tre nye varianter.

Smartpat-serien er utvidet og har integrert transmitter.
Smartpat-serien er utvidet og har integrert transmitter. Bilde: Krohne Instrumentation
10. des. 2015 - 22:59

Smartpat-serien til Krohne, lansert i 2013, har fått tre nye varianter. Det er Smartpat Cond 1200, 3200 og 5200 for måling av ledningsevne i væsker. Det er to-tråds analytiske sensorer med integrert transmitterteknologi. Konfigurering og kalibrering gjøres via Pactware FDT/DTM eller Hart DD. De kan også brukes i Ex-sone og i hygieniske områder.

Smartpat ble lansert i 2013, og er en serie med to-tråds digitale sensorer med integrert transmitterteknologi. Hvilken som helst SMARTPAT-sensor kobles direkte til prosessreguleringssystemet via 4 ... 20 mA / Hart 7-grensesnittet. Dette gir fordeler både i håndtering og kostnadene ved et målepunkt. En ekstra transmitter ved målepunktet er ikke lenger nødvendig,

Vann- og avløpsapplikasjoner

Smartpat Cond 1200 er rettet mot vann- og avløpsapplikasjoner. Det spenner fra prosessovervåking / kontroll i vannbehandlingsanlegg (industri og drikkevann), til vannkvalitet / grenseverdiovervåking og filterovervåking.

Smartpat Cond 3200 er rettet mot kvalitetsmåling i kondensat, kjølevann og kjelevann. Dessuten kan den brukes for omvendt osmose, overvåking av ionebyttere, deionisering eller avsaltingsprosesser, f.eks. i halvlederproduksjon.

Smartpat Cond 5200 er utformet for bruk f.eks. i separasjonsprosesser (kaustisk oppløsning / vann) eller prosessovervåking i vann eller behandling av avløpsvann i kjemisk og petrokjemisk industri, samt i vann- og avløp industrien.

Har du lest: Eliaden sikter mot vekst men innen automatisering sitter flere på gjerdet

Ex-sertifisert

Hver Smartpatsensor er spesielt designet for sitt bruksområde. Godkjenninger og sertifikater er tilgjengelige for installasjon i eksplosjonsfarlige områder opp til sone 0 og til hygieniske områder. I tillegg tilbyr Krohne et stort utvalg av tilbehør, inkludert indikatorer, USB-kabler, koblingsbokser, driftsenheter, standardløsninger, sensorkabler og monteringsarmaturer.

Krohne Instrumentation er en totalleverandør av prosessmåleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som Krohne, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 24 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.