PRODUKTNYHETER

Komplett plattform

2. mars 2001 - 09:13

Plattformen heter CX Automation Suite og gir produksjonsbedriftene den informasjonen og de styringsparametrene de trenger for å kunne utnytte utstyret maksimalt. Hver utstyrsenhet inkluderer software som standardiserer enheten som komponent i nettverkskonfigurasjonen. All informasjon er tilgjengelig i hele nettverket.

Ved å definere komponentene som universelle byggeblokker, vil bygging av nettverk kreve færre programmeringskunnskaper, samtidig som programmeringstiden minskes. Takket være høy grad av standardisering og bruk av ensartet software, er også et annet etterlengtet ønske oppfylt: Et nettverk som kan modifiseres og utvides nesten ubegrenset.

Bruk av de samme nettverksarkitekturene skaper også full integrasjon mellom prosesskontroll og forretningssystemene. Data fra begge informasjonskildene kan rapporteres samlet i for eksempel regneark. Med en bærbar PC kan man både hente inn informasjon, få visualisert prosessen eller endre innstillinger. (kd)

Firma

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.