IT

Komplett legger ned i Europa

Stein Jarle Olsen
25. juni 2008 - 11:37

Komplett.no er Norges største nettbutikk, og har opplevd stor suksess i et rasktvoksende norsk marked for forbrukerelektronikk.

Lav omsetning

Men i Europa har det ikke gått like bra, og kundene hos Komplett.co.uk møtte i går denne beskjeden da de gikk inn på nettsiden deres:

"To all visitors of Komplett.co.ukAs of 24 June 2008, Komplett.co.uk has closed down its UK operations. We regret to inform you that it is no longer possible for UK customers to make any purchases from Komplett.co.uk anymore."

– Vi har gjort en nøye vurdering av de utenlandske satsingene vi har. I de landene vi legger ned nå har vi ikke hatt noe særlig volum. Derfor har vi bestemt heller å konsentrere oss om de markedene hvor vi har bra salg, sier Ole Vinje, administrerende direktør i Torp Computing, til Computerworld.

Fornøyd i Danmark

Selskapet har tapt penger i de landene de nå legger ned, men det skal ikke være snakk om store summer. Danmark og Nederland er imidlertid land hvor Komplett er fornøyde med omsetningen.

– Holland har 16,5 millioner innbyggere, og er nær Belgia, med 10 millioner til. Vi har åpnet tre tickerpunkter i Nederland, hvor kundene kan hente produkter, sier Vinje.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.