NYHETSBREV

Kompakt og fleksibel IP67 I/O-serie

Siemens har en ny serie med med oppgraderinger på flere områder

Siemens industriautomatiseringsdivisjon har lagt til den nye Simatic ET200AL produktlinjen til Simatic ET 200 I/O produktfamilien.
Siemens industriautomatiseringsdivisjon har lagt til den nye Simatic ET200AL produktlinjen til Simatic ET 200 I/O produktfamilien. Bilde: Siemens AG
21. okt. 2014 - 07:00

Den nye ET 200 AL går inn i ET 200 serien som en kompakt plassbesparende IP67 serie beregnet for fleksibel direktemontasje med M8 tilkoblinger. Modulene kommer i plastutførelse med vibrasjonsrating for 5-10G. Den ekstremt lette vekten kombinert med den solide utførelsen og fleksible monteringen, muliggjør for plassering i et vidt spekter av lokasjoner, blant annet i tøffe utilgjengelige soner og på bevegelige deler.

Modulene i ET 200 AL serien kan i tillegg til å kobles til egne interfacemoduler også kobles til ET 200 SP stasjoner. Med TIA portalen som verktøy prosjekteres og integreres ET 200 AL enkelt til ET 200 SP eller I/O-kontrollere via Profibus eller Profinet. Modulene kommer i 30 eller 40mm utførelse, med støtte for opp til 32 moduler per stasjon.

Les om: Logikkmoduler til mindre oppgaver

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.