Kommunikasjons-modul kopler tavler til SD-anlegget

Schneider Electrics kommunikasjonsmodul Acti 9 Smartlink kopler sammen selskapets byggautomatiseringssystemer og elektriske tavler.

Plug and play: Smartlink kopler automatsikringer, jordfeilbrytere, relèer, kontaktorer og målere i tavler til byggautomatiseringssystemet.
Plug and play: Smartlink kopler automatsikringer, jordfeilbrytere, relèer, kontaktorer og målere i tavler til byggautomatiseringssystemet. Bilde: Schneider Electric
7. nov. 2013 - 15:16

Nykommeren monteres på DIN-skinner i tavlene og skal gi minimal kabelføring, null feil og rask installasjon, samtidig som du får full kommunikasjon mellom enhetene som koples til.

 

Prefabrikert kabel

Selskapet nevner automatsikringer, jordfeilbrytere, relèer, kontaktorer og målere med tilhørende hjelpekontakt som eksempler. De koples til Smartlink-modulen med en prefabrikert kabel, som igjen forbindes til byggstyringssystemet med en enkel nettverkskabel.

Enkel datafangst

Det skal nå være enkelt å samle data om energiforbruk og standby-forbruk på hver enkelt kurs i installasjonen. Overvåkingen gjør det mulig å reagere raskere og mer presist på hendelser som utkoblinger og andre feil i store installasjoner.

Les også: Eatons mykstartere kjører smart kommunikasjonskonsept

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.