INDUSTRI

Kobberselskapet tar milliardavslag med ro: – Ikke noe problem å få solgt til andre

Aurubis er slett ikke den eneste kjøperen av kobberet fra Nussir i Finnmark, ifølge selskapet selv. Administrerende direktør beklager at han nå må selge til noen som driver mindre miljøvennlig.

– Det er ikke noe problem å få solgt produktet vårt. Kobberet er av svært god kvalitet siden dette er en sedimentært avsatt malm som er nesten helt fri for svovel. Det betyr bare at vi risikerer å selge til smelteverk som ikke driver så miljøvennlig som Aurubis, sier Nussirs administrerende direktør Øystein Rushfeldt til TU.
– Det er ikke noe problem å få solgt produktet vårt. Kobberet er av svært god kvalitet siden dette er en sedimentært avsatt malm som er nesten helt fri for svovel. Det betyr bare at vi risikerer å selge til smelteverk som ikke driver så miljøvennlig som Aurubis, sier Nussirs administrerende direktør Øystein Rushfeldt til TU. Foto: Nussir
26. aug. 2021 - 17:41
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.