KNX IP kontroller for byggautomasjon

Har kraftigere maskinvare enn forgjengeren

KNX IP kontroller for byggautomasjon
Wago KNX IP kontroller Bilde: Wago

WAGOs nye KNX IP kontroller type 750–889 har fått en kraftigere prosessor enn forgjengeren. Dette, sammen med dobbelt så stort programminne og firedoblet dataminne, gjør at kontrolleren kan håndtere selv de mest komplekse oppgaver.

Kontrolleren kan knyttes direkte til Ethernet linjetopologi via to porter og innbygget switch. Kontrolleren 750–889 har slot for SD minnekort for utvidet kapasitet for web-visualisering, logging av data eller backup av PLS-programmet. Ved kun et tastetrykk booter kontroller med en fast IP adresse som alltid er tilgjengelig og konfigurerbar.

Forbedret samspill mellom ETS og PLS-program:

Det er nå kun nødvendig å synkronisere Sym-XML filen dersom det er gjort endringer i KNX interfacet. Ved alle andre endringer i PLS-programmet er dette ikke lenger nødvendig.

Med denne fritt programmerbare kontrolleren kan du linke sammen, styre, regulere og monitorere alle KNX enheter over hele anlegget. WAGO I/O-moduler, andre sensorer, aktuatorer og underordnete nettverk (eks. DALI og EnOcean) kan integreres i systemet. Sammen med en KNX TP1 kommunikasjonsmodul kan det etableres en ruter funksjon mellom KNX-to-leder busen og Ethernet.

Les om: