NYHETER

Knapp ledelse til Vassbakk & Stol i Voss

Med et anbud på 53,118 millioner kroner leder Vassbakk & Stol en jevn kamp om en jobb på E 16 i Voss. Avstanden til nr. to er mindre enn åtte promille.

Smal kjørebane og farlige kryss preger E 16 gjennom Skulestadmo. Kampen om kontrakten på utbedring av forholdene er helt jevn. (Foto: Google)
Smal kjørebane og farlige kryss preger E 16 gjennom Skulestadmo. Kampen om kontrakten på utbedring av forholdene er helt jevn. (Foto: Google)
24. okt. 2012 - 16:09

Entreprenøren som puster lederen i ryggen er Flage Maskin fra Voss, som har gitt et anbud på 53,538 mill.

Tredje og siste anbyder kan neppe gjøre seg store forhåpninger om kontrakt denne gangen. Det er E. Opedal & Sønner fra Ullensvang, som vil ha 75 mill. for jobben.

Prosjektleder Haakon Innset i Region Vest er godt fornøyd med nivået på de de to laveste anbudene. Han er heller ikke skuffet over den lave oppslutningen. Interessen for konkurransegrunnlaget tydet ikke på at det skulle bli flere anbydere.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Arbeidet skal utføres på det lille tettstedet Skulestadmo like nord for kommunesentret i Voss. Her er det tre T-kryss mellom E 16 og andre veger. De skal erstattes av to rundkjøringer. Den ene blir liggende der E 16 og fylkesveg 309 ligger i dag. Den andre rundkjøringen skal erstatte de to andre kryssene. I tilknytning til den skal det etableres en samleveg. Oppdraget omfatter også støp av to underganger for gående og syklende.

Jobben må være fullført innen utgangen av november neste år.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.