DATATELE

Knalltall fra ErgoGroup

ErgoGroup-sjef Terje Mjøs priser tallene for andre kvartal.
ErgoGroup-sjef Terje Mjøs priser tallene for andre kvartal. Bilde: Trond Heggelund
Tore Stensvold
27. aug. 2007 - 11:24

Vekst og vekst. Både omsetning og resultat går riktig vei for ErgoGroup.

I andre kvartal hadde omsatte selskapet for 1359 millioner kroner, en vekst på 63 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

124 prosent

Driftsresultatet er prosentvis enda bedre. I andre kvartal ble resultatet på 82 millioner kroner. Det betyr en vekst på 124 prosent. Resultatmarginen, EBITA, var 6 prosent i kvartalet.-Resultatet i andre kvartal viser først og fremst at vi har lyktes med de store oppkjøpene vi har gjort, samtidig som vi opprettholder en god organisk vekst, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Kundeliste

Kontraktsinngangen i andre halvår var på 1198 millioner kroner i den norske delen av virksomheten. En rekke viktige kontrakter ble inngått med blant andre SINTEF, Securitas, NAV, Norsk Tipping og Optimera, samt en rekke kommuner og fylkeskommuner.Også i den svenske delen av selskapet er det inngått betydelige kontrakter dette kvartalet, hvor SYSteams avtale om utvikling av neste generasjons helsesystem med fem svenske landsting er en av de viktigste, skriver selskapet i en pressemelding.

Samlet

Året som helhet hittil, er riktig nok ikke fullt så bra. Driftsinntektene i første halvår er på 2688 millioner kroner, mot 1604 millioner i 2006. Driftsresultatet endte på 131 millioner kroner for første halvår, som gir en EBITA på 5 prosent.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.