Klart for ny runde med VA Messer Norge rundt

I mars reiser Norges ledende VA-leverandører igjen på messe i Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim for vise frem de siste nyhetene på vann og avløp.

Fra fjorårets VA Messer
Fra fjorårets VA Messer
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
15. feb. 2023 - 09:16

Det er produsentene VVP som er arrangør av messen. Også daglig leder for Nasjonalt senter for vanninfrastruktur, Sjur Tveite, er med på årets runde.

Med utfordringene bransjen står foran skal det nye vannsenteret være et sted for opplæring, forskning, utvikling og utprøving av framtidens vanninfrastruktur, med fokus på ledningsteknologi og etterslep knyttet til investeringer og vedlikehold. 

Geir Sogge Johnsen, Administrerende direktør i Basal.
Geir Sogge Johnsen, Administrerende direktør i Basal.

- Det er første gang Basal med sine eiere deltar på VA messene, og vi har mye spennende på gang som vi ønsker å vise frem. På denne arenaen får vi møte både leverandører,
samarbeidspartnere, kunder, byggherrer og andre aktører for å diskutere løsninger og
konsepter som fremmer trygge, driftssikre og miljøvennlige VA løsninger for fremtiden, sier Geir Sogge Johnsen, administrerende direktør i Basal.

Han trekker også frem at Nasjonalt senter for vanninfrastruktur er et positivt bidrag for å belyse og øke kompetansen på drift og vedlikehold på det betydningsfulle VA nettet vårt.
Andre nye utstillere i år er Olimb Rørfornying, KZ handels, Lobe og Holte. 

Det står også flere seminarer med lokal forankring på årets program, herunder fra Drammen kommune, Sweco og Kristiansand kommune. De tar for seg dagsaktuelle tema for bransjen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.