MOBIL

Klar for Google Nexus Galaxy?

Ny informasjon om den kommende Nexus-mobilen har dukket opp. Og den skal visst ikke hete Nexus Prime.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. sep. 2011 - 16:43

Nettstedet GSMarena.com hevder å ha fått informasjon fra en kilde som skal ha kjennskap til den kommende Nexus-telefonen. Og dersom informasjonen stemmer ser det ut til at telefonen kan bli meget spennende.

Nexus Galaxy

Telefonen, som skal hete Google Nexus Galaxy, har fått modellnummer GT-I9250. At det eksisterer en telefon med dette modellnummeret er det mange beviser på. Tidligere i uken dukket det opp spesifikasjoner på en Samsung-side, og nå har en tom kundestøtteside også kommet til overflaten.

Det interessante her er at telefonen angivelig ikke skal hete Nexus Prime. I tillegg hevder GSMarenas kilde at skjermoppløsningen ikke er den samme som i spesifikasjonslisten som dukket opp. Det kan altså vise seg at det er snakk om to nye Nexus-telefoner.

4,65 tommer

Google Nexus Galaxy skal angivelig være utstyrt med en 4,65 tommers skjerm med HD-oppløsning. Det kan være at det her er snakk om en Super-AMOLED-skjerm.

Skjermen skal være svakt buet akkurat som på Nexus S, og selve telefonen ikke være mer enn 8,8 millimeter tykk. Dekselet er angivelig laget i metall.

Telefonen skal ifølge GSMarenas tipser lanseres i slutten av oktober. Dette rimer i så fall med Googles planer om å annonsere Android Ice Cream Sandwich i løpet av de kommende to månedene.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.