T2

Klar for ferieminner

Odd R. Valmot
27. aug. 2003 - 09:23

Nå er det fotoskrivere som gjelder, og alle skriverprodusentene har selvfølgelig den beste modellen.

For riktig å banke inn budskapet, har HP lansert et vell av nye modeller der storebror HP Photosmart 7960 kan skilte med hele åtte primærfarger, og det er ny rekord.

Nærmeste konkurrent kommer bare med usle sju. Nå skal det sies at skriveren har de seks vanlige fotofargene, men den har fått lys og mørk grå i tillegg som gir deg sorthvittbilder i drømmeklassen.

Det er heller ikke noe å si på hastigheten hvis HP ikke skyter for mye. 36 sekunder skal det ta og få ut et 10 ganger 15 cm foto. Vanlig tekst går unna med 21 sider i minuttet.

En riktig godbit, som også er bygget inn i de billigere modellene er minnekortleseren. Den spiser hele 11 kortstandarder inklusive XD og Memorysick Duo, og det skal være alt som finnes av slikt. Det betyr at den kan skrive direkte uten hjelp fra PC-en eller fungere som en ekstern leser for dem som vil flytte bildene over på harddisken.

Du kan betrakte bildene på den 6,3 cm store LCD-skjermen før utskrift. Du kan til og med redigere dem og fjerne Draculablikket som blitsen har gitt sommerminnene dine. For 2795 får du skriveren og en skikkelig pakke med programvare som gjør at du kan kaste alle fotoposene som postkassen flyter over med på denne årstiden.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.