DATATELE

Kjøper indisk IT-selskap via datter

FLAGGHEISING: Snart må de henge opp dette flagget også ved ErgoGroups hovedkontor i Nydalen i Oslo.
FLAGGHEISING: Snart må de henge opp dette flagget også ved ErgoGroups hovedkontor i Nydalen i Oslo. Bilde: Arkivfoto
Trond Heggelund
20. aug. 2007 - 11:20

Samarbeidet med ION skal utvikles til det som kalles ”tredjegenerasjons offshoring”, hvilket innebærer et tettere samarbeid mellom offshore-enheten og den lokale partneren.

– Vi jobber kontinuerlig med å kunne levere våre tjenester så kostnadseffektivt som mulig til våre kunder, og både ErgoGroup og SYSteam ser derfor på ulike modeller for offshoring som kan bidra til å styrke vår og våre kunders posisjon i markedet, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Les dessuten om ErgoGroup som etablerer seg i India med et eget selskap.

Har opsjon

I første omgang kjøper SYSteam 10 prosent av aksjene i ION. Avtalen omfatter også en opsjon på å øke eierandelen på et senere tidspunkt.

SYSteam har i flere år samarbeidet med ION, og dette styrkes nå ytterligere.

Gjennom samarbeidet med ION vil SYSteam kunne tilby sine kunder økt prosjekteffektivitet, mulighet for kostnadseffektiv 24/7-support, samt raskere produktutvikling mot deler av kundesegmentet, heter det i en pressemelding.

Utvide tjenestetilbudet

– For oss er det viktig å kunne tilby våre kunder en solid og trygg partner innen offshoring, og det er selvsagt en del av SYSteams strategi å kontinuerlig forbedre og utvide sitt tjenestetilbud. Ved å være eier i selskapet sikrer vi så vel kvalitet som effektivitet gjennom lik metodikk og prosesser, sier Niclas Ekblad, konsernsjef i SYSteam.

Les mer om: