ARKIVNYHETER

Kjempesprik på funksjonskontrakt

Smiler: Adm.dir Ingrid Tkøsvold i Mestra Drift as har all grunn til å smile etter å ha sikret seg funksjonskontrakter til en verdi av nesten to milliarder kroner.
Smiler: Adm.dir Ingrid Tkøsvold i Mestra Drift as har all grunn til å smile etter å ha sikret seg funksjonskontrakter til en verdi av nesten to milliarder kroner. Bilde: ©Bo Mathisen
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
18. mai 2010 - 10:49

Selv med bare to tilbydere, kan man oppleve svært sprikende prising fra entreprenørenes side. Anbudsåpningen på funksjonskontakten i Bergensområdet var nok overraskende for mer enn Statens vegvesen. For mens NCC, som i dag har det såkalte Stor-Bergenkontrakten, har gitt en pris på 688 millioner kroner, klasker Mesta til med omlag halvparten; 357 mill kroner.

Dette er siste kontrakt i årets utlysninger av totalt 17 kontrakter landet rundt. Det er også den desidert største både i omfang og kroner.

Mesta har nok vurdert dette området som en svært viktig kontrakt å hale i land.

Selskapet er samtidig den klare vinneren i konkurransen om årets funksjonskontrakter, og kommer ut med ti kontrakter til en verdi på tett under to milliarder kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.