ARKIVNYHETER

Kjempeledelse til Trafikk & Anlegg

I august blir Bietunnelen stengt for all trafikk. Når den åpnes igjen i oktober/november, går det midtrekkverk gjennom den.
I august blir Bietunnelen stengt for all trafikk. Når den åpnes igjen i oktober/november, går det midtrekkverk gjennom den. Bilde: Egil Grønskei, Statens vegvesen
29. apr. 2011 - 01:33

Bertelsen & Garpestad fra Egersund har gitt det nest laveste anbudet, som er på 42,645 mill. Ytterligere et anbud kom inn. Det ble gitt av Mesta og er på 44,025 mill.

Oppdraget består i å gjøre E 18 mellom Frivoll og Temse bred nok til at det kan settes opp midtrekkverk. Avstanden mellom ytterpunktene er 4,5 km km. Arbeidet utføres i to etapper. Den 1,5 km lange strekningen Frivoll-Bie tas i år, til neste år tas Bie-Temse.

Den 150 meter lange Bietunnelen inngår i strekningen som blir fullført i år. Den skal utvides til profil T 12,5. Under utvidelsen blir den stengt, og trafikken på E 18 blir lagt over på en midlertidig omkjøringsveg.

Entreprisen omfatter både utvidelse av Bietunnelen, montasje av midtrekkverk og det meste av arbeidet med omkjøringsvegen.

Vegvesenet planlegger å legge trafikken på E 18 over på omkjøringsvegen 8. august. Ved månedsskiftet oktober/november skal midtrekkverket være på plass på hele strekningen Frivoll-Bie.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.