ARKIVNYHETER

Kjell Inge Davik ble ny vegvesensjef i sør

Kjell Inge Davik - ny regionvegsjef i sør.
Kjell Inge Davik - ny regionvegsjef i sør. Bilde: Ola Hesstvedt
Jarle Skoglund
14. apr. 2011 - 12:33

- Jeg er veldig glad for at Kjell Inge Davik har takket ja til stillingen som vår nye regionvegsjef i Region sør. Han er en stor kapasitet med bred erfaring fra våre virksomhetsområder og har utvilsomt mye å tilføre Vegvesenet, sier vegdirektør Terje Moe Gustavsen.



Davik har arbeidet i Statens vegvesen i flere perioder – både i Statens vegvesen Møre og Romsdal, Vegdirektoratet og Statens vegvesen Vest-Agder. Fra 2002 til 2008 var Davik regiondirektør i Mesta, hvor han var leder for region sør og øst innen drift og vedlikehold, mindre anleggsproduksjon og spesialproduksjon. Davik var også administrerende direktør for tunnelselskapet Mika i 2008-2010, før han kom til Vegdirektoratet som sjefingeniør.



Davik er sivilingeniør-utdannet ved University of Surrey i England og Høgskolen i Ålesund, samt har mastergrad i ledelse- og managementfag fra Handelshøgskolen BI.



- Jeg gleder meg veldig til å ta tatt på jobben i region sør. Jeg vet det er mange dyktige medarbeidere der. Det er en kjempefin forutsetning for å lykkes, sier Kjell Inge Davik.



Han ser fram til å være med på å utvikle regionen videre, ikke minst i samarbeid med regionens fem fylkeskommuner.



Davik tiltrer stillingen medio mai.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.