Kjell Håkon Helgesen er ny daglig leder i Foamrox

Kjell Håkon Helgesen.
Kjell Håkon Helgesen. Foto: Foamrox
3. aug. 2018 - 09:42

Det melder selskapet selv i en pressemelding.

Helgesen har de siste syv årene jobbet som daglig leder i Glasopor og Sirkel.

Styreleder og hovedeier i Foamrox Rolf Jakobsen sier at han er meget fornøyd med å få Kjell Håkon Helgesen inn i teamet. 

– Helgesen vil med sin lange industrierfaring fra både utlandet og Norge være en meget viktig tilvekst for vårt selskap i overgangen fra gründerbedrift til industriselskap. Dette er starten på et nytt internasjonalt industrieventyr som har startet her på Sørlandet, sier han i meldingen.

Helgesen er utdannet sivilingeniør med tilleggsutdannelse innenfor administrasjon og økonomi. Han har tidligere vært ansatt i Leca Norge, hvor han blant annet hadde stillinger som salgssjef og produksjonsdirektør. Helgesen har også i mange år jobbet internasjonalt med koordinering av Leca-virksomheten både i maxit Group og Saint-Gobain Weber.

– Jeg ser virkelig fram til å bli med på å videreutvikle dette meget innovative selskapet. Produktene til Foamrox er basert på skumglass, som har noen helt unike egenskaper med blant annet lav vekt, god isolasjonsevne og brannsikkerhet. Samtidig er miljøegenskapene helt i særklasse ved meget lave klimagassutslipp i produksjonsfasen samtidig som produktene i stor grad er basert på resirkulert glass. Foamrox er allerede inne med leveranser i tunnelmarkedet, og vi merker en stadig økende interesse fra anleggsbransjen. Samtidig har Foamrox-teknologien et stort potensiale innenfor en rekke andre bruksområder som for eksempel innen bygg, anlegg og offshore, sier Kjell Håkon Helgesen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.