NYHETER

Kjapt på tråden - Prosjektleder Gordana Petkovic Vegdirektoratets teknologiavdeling.

Jarle Skoglund
11. feb. 2005 - 14:42

- Norges dyktigste samferdselsminister hittil?

- Det har jeg ikke noe svar på.- Din kjæreste hobby?

- Musikk - korsang. Jeg er med i et lite jazzkor som heter BBC. Bokstavene står for Bislett Bad Chorale Sælskab. Neste konsert er i Stabekk kino.- Hva gjør du helst ikke i fritiden?

- Jeg vil helst slippe å måtte gjøre ting i fritiden som jeg ikke likte i arbeidstiden og derfor utsatte.- Ditt yndlingssitat?

- Da velger jeg det tegnefilmhelten Bart Simpson sa da han var på geniskole og ble spurt om akkurat det samme. You're damned if you do, and you're damned if you do'nt.

- Din største leseopplevelse?

- Da velger jeg Stefan Zweigs Verden fra i går. Den boken satte nåtiden i et annet perspektiv for meg.- Norges flotteste bru?

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre
Forenkler bærekraftsrapportering i datasentre

- Jeg kommer fra tidligere Jugoslavia, da er det vel lov å trekke fram den gamle brua i Mostel. Det var fryktelig synd at den ble bombet i stykker. Den nye har jeg ikke sett. Det er mange vakre bruer i Norge, Skarnsundbrua er for eksempel veldig pen.- Din yndlingsby?

- Zagreb i Kroatia er en pen by, det er hjembyen min. Jeg er fascinert av New York. Jeg var der i fjor og en gang som barn og har lyst til å dra dit igjen.- Hva liker du best til middag?

- Jeg er veldig glad i orientalsk mat. Kongereker i alle tilberedelsesvarianter er favoritten min. Kongereker og blekksprut.- Hva slags musikk lytter du helst til?

- Da får du denne listen: U2, Sting, Bach, Chopin og melodiøs jazz med Billie Hollidays stemmeprakt.- Norges kjedeligste vegstrekning?

- Den strekningen jeg tenker på er det heldigvis ikke lenger nødvendig å kjøre når vi skal på helgtur til min manns familie i Arendal. Gamle E18 ved Holmestrand var den verste strekningen. Tregt og kjedelig.- Norges morsomste person for tiden?

- Åpen Post-gutta er veldig morsomme.- Ser man deg i den nye operaen?

- Åja, jeg gleder meg til den blir ferdig! Jeg liker opera veldig godt og er der minst to ganger i året.- Hva hadde du i matpakken i dag?

- Jeg hater å smøre brødskiver! Jeg kan love at jeg aldri skal overta den særnorske skikken med å lage matpakke.- Hvem ville du absolutt ikke vært på telttur sammen med?

- Jeg vet ikke. Mitt svar er at jeg ikke er så glad i teltturer.- Hvem fikk blomster av deg sist?

- Ja, hvem var nå det? Jo, naboen fikk blomster forleden for å ha passet katten vår en langhelg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.