PRODUKTNYHETER

Kjappere oljesjekk

DATASJEKK: Bilder av prøven du vil analysere blir fanget inn av en digital fotoenhet og lagret i datamaskinens minne. Hvert bilde blir behandlet i en skanninganalyse som identifiserer individuelle partikler.
DATASJEKK: Bilder av prøven du vil analysere blir fanget inn av en digital fotoenhet og lagret i datamaskinens minne. Hvert bilde blir behandlet i en skanninganalyse som identifiserer individuelle partikler. Bilde: Teknisk Ukeblad


En laser sender en lyspuls gjennom en 100µm tynn celle der en del av oljen sitter klemt mellom to glassplater.

Med forstørrelsesteknikk blir flere bilder av prøven fanget inn av en digital fotoenhet og lagret i datamaskinens minne.

Hvert bilde blir behandlet i en skanninganalyse som identifiserer individuelle partikler ved hjelp av matematiske utregninger (vektorer). Partiklene blir kategorisert i ulike grupper.

Slik kan du finne antall partikler pr milliliter uavhengig av om det er kolossale mengder av dem. Partiklene blir delt inn i følgende kategorier: Skårne, glidegenererte, utmattingsgenererte og ikke-metalliske.

Invicta betrakter teknikken som et revolusjonerende verktøy for hydraulikk-, gir- og smøreoljer i de fleste bransjer, fra anlegg og transport til offshore, luftfart og marine fartøy.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.