PRODUKTNYHETER

Kjappere med ny laserPlaten ligger i ro, skjærehodet beveger seg. De to drivenhetene har synkroniserte servomotorer. Dette har økt hastigheten, som er opptil 80 m/min. i X- og Y-akse og 60 m/min. i Z.

Maskinene har stabil rammekonstruksjon som tar opp vibrasjoner, ikke minst ved hurtig skjæring. Dette gjør at de kan monteres på et vanlig industrigulv.

Amada har laget et nytt lettvekts skjærehode. Dette er en forbedring ved skjæring i tynt rustfritt stål og i plater med overflatebehandling. Laserstrålen har samme nøyaktighet uansett hvor skjærehodet står. Dette gir like fine kutt i ytterområdene som i sentrum av platen, hevder Scanma AS på Ås.

Som på alle lasermaskinene fra Amada er det også her automatisk kontroll, med optisk fokus av skjærehodet. Sensoren i skjærehodet leser av ujevnhetene på platen og justerer automatisk. Slik holdes konstant avstand til platen.

Hodet kan utstyres med dyser for tykk skjæring; de sprayer ned en vanntåke og reduserer varmeeffekten. Dette gir økt presisjon, slik at du kan skjære tettere utsnitt enn ellers. Dette gir en høyere utnyttelsesgrad.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.