DATATELE

Kindereggavtale for telekomselskap

Trond Heggelund
17. aug. 2007 - 07:00

Folk i bransjen blir nok litt overrasket over at Umoe IKT ikke er kjøper, ettersom disse kraftig har flagget at de vil kjøpe opp både telekomleverandører og konsulentselskaper.

Daglig leder Torbjørn Hulbak og gründer Tom Solberg i NetNordic har derimot siden februar vært i møter og forhandlinger med Agder Energis heleide datterselskap AE Venture, som kjøper seg inn som hovedaksjonær i telekomselskapet.

Omsetter for 65 millioner

Det fusjonerte selskapet forventer i år en omsetning på 65 millioner og vil telle 35 ansatte. Det gjør selskapet til en av de større aktørene i telesektoren i Norge.

NetNordic skal fortsatt være en totalleverandør av løsninger innen bedriftskommunikasjon og bredbåndsnett, samt drive med konsulentvirksomhet via datterselskapet Greenfield.

Snuoperasjonen lønte seg

– Vi har vært gjennom en tøff snuoperasjon som har gjort at 2006 ble et foreløpig rekordår, både omsetnings- og resultatmessig, med en vekst på 53 prosent sammenlignet med tallene fra 2005. Jeg regner med at vi fortsatt vil ha god vekst. Dette skyldes at vi på kundelisten i ”nye NetNordic” har mer enn 200 store og mellomstore bedrifter og teleoperatører, samt nesten 100 000 sluttbrukere av våre løsninger, sier Torbjørn Hulbak.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.