IKT

Kikkere på nett

22. jan. 2001 - 07:15

Hvem har ikke tilbrakt timer i hvileløs leting etter interessant og relevant informasjon på Internett? Av og til kommer man over det man trenger. Men husker du hvor, neste gang du skal ha tak i oppdatert informasjon fra samme kilde?

– Informasjonsflommen på nettet er så stor at de fleste går seg vill uten å finne det de trenger, påpeker administrerende direktør Morten Rynning hos selskapet Cyberwatcher.

Personlig nett

Programmet Cyberwatcher gjør det mulig å spesifisere hvilken type informasjon du er ute etter, og eventuelt hvorfra. Du kan selv bestemme hvordan du vil ha informasjonen presentert: Enten en egen nettside eller på andre måter på internett, varsling på mobiltelefon (sms) eller på en håndholdt PC. Som navnet antyder, skal Cyberwatcher holde utkikk for deg på nettet. Dermed får du personifisert nettet.

Programmet er laget som en plug-in på din nettleser. Det går rett inn i nettleseren og henter informasjonen uten omformatering. Dermed blir det mulig å gå rett inn i en tabell og be om at kun endringer i enkelte elementet blir varslet.

– Du kan for eksempel følge en enkelt aksjes utvikling. På dette området er vår løsning unik, hevder sivilingeniør Harald Jellum som er teknisk sjef hos Cuberwatcher.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.