ARKIVNYHETER

Kart på mobilen

Finn Halvorsen
2. jan. 2002 - 14:57

Kartene hentes ut fra de sist oppdaterte kartdatabasene hos Statens Kartverk og vil bli solgt separat eller i pakkeløsninger sammen med mobiltelefonen.

I første omgang vil det være pakker med topografiske kart i 1:50000 for de mest populære turområdene i Norge som Oslomarka, Jotunheimen, Hardangervidda og Rondane som tilbys. I tillegg vil man kunne spesialbestille kart tilpasset mobiltelefonen for resten av Norge hos Statens kartverk.

Den finske telefonen vil også kunne benyttes sammen med Statens Kartverks interaktive kart på CD-ROM, "Opplev Oslomarka" og "Opplev Jotunheimen".

- Samarbeidet med Benefon har vært meget spennende og banebrytende og viser at vi er en kartleverandør med evne til å være med i fremtidens produktutvikling mot håndholdte terminaler, sier seksjonsleder Knut Olav Sunde hos Statens Kartverk.

Kartene vil være leveringsklare 1. mars 2002. Prisen vil være kr. 990,- pr. kart-CD.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.