ARBEIDSLIV

Karriereråd på nett

29. sep. 2000 - 13:07

«Karriereforum» inneholder matnyttig og relevant informasjon enten du er på jakt etter din første jobb, vil stake ut videre karriereplaner, er i ferd med å materialisere ideen om å starte egen virksomhet eller skuer inn mot pensjonsalderen.

Her finner du mer om hvordan du utformer søknad og cv eller forbereder et jobbintervju. Her er informasjon om lønnsvilkår, prøvetid og kontraktsforhold samt relevante lover og regler. Eller kanskje du er interessert i de siste trender innen ledelse?

Med sitt nye nettbaserte medlemstilbud ønsker Norske Sivilingeniørers Forening (NIF) å øke tilgjengeligheten av nyttig informasjon overfor medlemmene sine. Opplysninger som inntil nå har eksistert i rapporter og interne trykksaker er konvertert og tilpasset Internett.

– Vår medlemsgruppe er avanserte Internett-brukere. Det innebærer for oss både en mulighet og en forpliktelse til å ta dette mediet i bruk, og utvide vårt tilbud til medlemmene. Ikke minst gjelder det overfor våre yngre medlemmer, sier seksjonsleder Hans Kåre Flø til tekblad.no.

Flø håper videre at Karriereforum vil gi NIF-medlemmene bedre oversikt over hva organisasjonen kan bistå med.

Samtidig skal tjenesten skal være et interaktivt forum hvor også medlemmene kan gi tilbakemelding.

– Ved å etablere oss på nett håper vi også å motta flere impulser fra medlemmene våre om hvordan vi bør utvikle oss videre, oppfordrer Flø.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.