BYGG

Kari Nicolaisen blir ny HR-direktør i Multiconsult

Kommer fra tilsvarende stilling i Ringnes.

Kari Nicolaisen har bakgrunn fra Esso, Sonera og Ringnes. Når blir hun HR- og kommunikasjonssjef i Multiconsult.
Kari Nicolaisen har bakgrunn fra Esso, Sonera og Ringnes. Når blir hun HR- og kommunikasjonssjef i Multiconsult. Foto: Knut Utler
Knut BjørheimKnut BjørheimJournalist
31. jan. 2019 - 09:44

Kari Nicolaisen (50) er ansatt som ny konserndirektør for HR og kommunikasjon i rådgiverselskapet Multiconsult. Hun kommer fra stillingen som HR-direktør i Ringnes.

– Jeg vet at Multiconsult har mange spennende oppdrag foran seg, og jeg ser fram til å bidra, uttrykker Kari Nicolaisen i en pressemelding.

Nicolaisen er utdannet BA Hounours ved University og Strathclyde i Glasgow, som tilsvarer en siviløkonomutdanning i Norge.

Ringnes og Esso

Nicolaisen vil også ha ansvar for kommunikasjonsfunksjonen i konsernet, i tillegg til nåværende ansvarsområde for konserndirektør HR. Økonomidirektør Anne Harris er konstituert konserndirektør HR frem til Kari Nicolaisen tiltrer 1. april.

50-åringen har hatt flere stillinger i Ringnes, hvor hun begynte i 2001 . Hun var direktør for Ringnes Business Center med ansvar for strategiutvikling, før hun i 2008 ble utnevnt til HR-direktør.

Nicolaisen startet yrkeskarrieren i Esso Norway/Exxon Company International, hvor hun i perioden 1991–1999 hadde ulike posisjoner, først ved hovedkontoret i Norge og senere ved det europeiske hovedkontoret i Brussel. Deretter var hun en kort periode ansatt ved Soneras hovedkontor i London før hun ble ansatt i Ringnes.

– Med Nicolaisens erfaring, kompetanse og menneskelige egenskaper er jeg sikker på at hun vil bidra positivt i utviklingen av Multiconsult, sier Lars Opsahl, som er konstituert konsernsjef i selskapet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.