FORUM

Kan det være at det er ingeniørfag, eller skolene som svikter studentene ?

20. mai 2005 - 16:10

Det var bare videresending frå telefon til telefon, alle nytta eit språksom var så skole akademisk, at ein meste måtte hvere ferdig utdanna for åskjønne det.

I dag er det jo tross alt slik at flere og flere tar utdanning mens deieri arbeid. Og då kreves det ein slagt nett studie, eller liknande. Eg har sett at dei på sine nettsider og i sine blinkande bosjyrer lovar dei

fint, men når du ringer slik eg gjorde, landet rundt, så blir du møtt med "antiservice" frå skulane og rådgivarar. Det verkar som dei skal hale deg inn til skolen sin. Og nektar å følge med i tida.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

I dag tar eg ikkje ingeniørfag, men teknisk fagskole. Det er ikkje det eg vil, men det er grense for kor lenge ein gidder å stange hodet mot veggen.

Kanskje ein reportasje på servicenivået i administrasjonane, som skal serve morgendagens studie form, hadde vert ein ide.

Missforstå meg rett, det er ikkje himmelen på teknisk fagskole heller, ein møter jaggu mange på service nivået, som trur det er -50 åra enda. Og er fleksible som tørre potetkaker.

Med Venleg Helsing Øystein Herskedal

Nett student, Teknisk Fagskole

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.