ENERGI

Kaefer Energy får Sverdrup-kontrakt til 700 millioner kroner

Skal levere tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling.

Når Johan Sverdrup-feltet etter planen starter opp i november i år, er det Kaefer Energy som skal stå for isolering, stillas og overflatebehandling.
Når Johan Sverdrup-feltet etter planen starter opp i november i år, er det Kaefer Energy som skal stå for isolering, stillas og overflatebehandling. Foto: Equinor
Ina AndersenIna AndersenJournalist
21. mai 2019 - 08:11

Equinor tildeler kontrakten på tjenester innen isolering, stillas og overflatebehandling (ISO) på Johan Sverdrup-feltet til Kaefer Energy AS, melder selskapet i en pressemelding.

Tildelingen gjøres innenfor en eksisterende rammeavtale for drift og har estimert verdi på mer enn 700 millioner kroner.

Dette omfatter både ordinært drifts- og vedlikeholdsarbeid, samt arbeid knyttet til prosjektets Fase 2.

Varighet til 2030

Kaefer Energy AS er valgt som ISO-leverandør basert på gode prestasjoner under eksisterende rammeavtale kombinert med sin konkurranseevne, opplyser Equinor. 

Les også

– ISO-fagene bidrar til sikker og effektiv drift på våre anlegg. Vi ser frem til å samarbeide med Kaefer i driftsfasen når feltet etter planen starter produksjonen i november. Johan Sverdrup skal produsere i flere tiår og ISO-arbeidet blir viktig for bygge oppunder den langsiktige produksjonshorisonten, sier Equinors direktør for driftsteknologi på norsk sokkel, Kjetil Hove, i meldingen.

Equinor har de siste årene etablert langsiktige ISO rammeavtaler for sin portefølje på norsk sokkel. Johan Sverdrup-feltet med sin lange tidshorisont vil kunne være en attraktiv arbeidsplass og bidra positivt for mulig nyrekruttering i ISO-bransjen, tror selskapet.

Rammeavtalen har en varighet ut 2030.

Les også

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.