Kabelkanaler for bedre plass

Opptil 32 prosent montasjeflate kan frigjøres med nye smarte kabelkanaler .

Rittal kabelkanal
Rittal kabelkanal
18. apr. 2016 - 07:00

Det er Rittal som tilbyr plassbesparingen gjennom en ny serie kabelkanaler.
– For å spare plass og kostnader vil automasjonsbyggere og tavlebyggere vanligvis fylle så mye som mulig i kapslingene. Mer montasjeflate er etterspurt, sier Bjørn-Terje Flidh, systemselger strømfordeling Rittal AS.

Tar ingen ekstra plass

Rittal har derfor utviklet nye smarte kabelkanaler for sitt globale skapsystem TS 8. Kabelkanalene monteres inne i skapets vertikale profiler, og tar dermed ingen ekstra plass. Det gir mer plass på montasjeplatene. I kapslinger med en bredde på minst 600 mm, kan tilgjengelig plass for komponenter øke med opptil 32 prosent.

Forberedt for montering

Fordelen er at montasjen forenkles. For å montere standard kabelkanaler i skap kreves tidkrevende boring. Rittals nye kabelkanaler har derimot ferdige festepunkter som tilsvarer TS 8 systemhull. Kabelkanalene kan skrues direkte fast og de kan også enkelt monteres over vinkelfeste og rekkemonteringsfeste.

Les også: Rittal feiret 30-årsjubileum i høst

Ferdige kanaler for kabelføring

I tillegg til vertikale 50 mm brede kanaler for frittstående kapslinger og 100 mm brede kanaler for rekke monterte kapslinger, tilbyr Rittal også kanaler av samme type og farge for horisontal kabling på montasjeplatene. For å spare tid, er kanalene tilpasset til TS 8 systemet og til montasjeplatens bredde.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.